FOTO: InfoBijeljina

NJemačka humanitarna organizacije "Hljeb života" danas je u opštini Lopare dodijelila 450 paketa hrane za socijalno-ugrožene stanovnike.

Član Upravnog odbora Organizacije "Hljeb života" Gavro Stević rekao je da je vrijednost svakog paketa 20 evra.

"U paketima su hrana, brašno i ulje. Riječ je o donaciji njemačkih građana, a imamo podršku i od vjerskih udruženja iz NJemačke", rekao je Gavrić novinarima i dodao da ova organizacija u Brčko distriktu ima ogranak pod nazivom "Đakonija".

Načelnik opštine Lopare Rado Savić prisustvovao je dodjeli paketa i uručio zahvalnicu ovoj njemačkoj organizaciji za pomoć socijalno-ugroženim stanovnicima.

On je zahvalio Gavriću, koji je porijeklom iz mjesta Brezje, koje je prije rata pripadalo opštini Lopare, a danas je u sastavu federalne opštine Čelić.

Savić je podsjetio da "Hljeb života" već nekoliko godina pred praznike dodjeljuje pakete sa hranom socijalno-ugroženim stanovnicima.

"Zahvalni smo našim prijateljima koji djeluju u humanitarnim organizacijama i pomažu našim socijalno-ugroženim stanovnicima", rekao je Savić. 

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )