FOTO: InfoBijeljina.com

U Mjesnoj zajednici Tobut kod Lopara u toku je asfaltiranje 730 metara lokalnog puta za šta je iz opštinskog budžeta izdvojeno 50.000 KM.

Načelnik opštine Lopare Rado Savić rekao je novinarima da je ovo važna dionica puta koja povezuje 100 domaćinstava. 

"Borimo se da poboljšamo kvalitet života naših stanovnika", rekao je Savić i naveo da je u prošloj godini na području Lopara asfaltirano 10 kilometara lokalnih puteva, a od početka ove godine još četiri kilometra. 

Gradilište je posjetio i poslanik iz Lopara u Narodnoj skupštini Republike Srpske Đorđe Popović koji je rekao da je riječ o projektu koji doprinosi ostanku građana na ovim prostorima. 

"U narednom periodu nastavićemo da radimo na ovom putnom pravcu, a ostalo je da se urade još dva kilometra do spajanja sa magistralnim putem u Mjesnoj zajednici Peljave", rekao je Popović. 

Mještani Milorad Rikanović i Slavko Tešić rekli su novinarima da im dobar put značajno olakšava život i zahvalili rukovodstvu opštine Lopare i svima koji su podržali realizaciju ovog projekta.
 

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )