FOTO: InfoBijeljina

Policijski službenici Policijske stanice Lopare, lišili su slobode lice inicijala A.T. (1990) iz Lopara, zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično djelo „Izazivanje opšte opasnosti“.

Naime, Policijskoj stanici Lopare 16.12.2018.godine u 01.35 časova, prijavljeno je da je u prostorijama sportske kladionice u Loparama aktivirana eksplozivna naprava.

Uviđaj izvršen od strane Policijskih službenika PS Lopare, kojom prilikom je utvrđeno da je pričinjena materijalna šteta dok povrijeđenih lica nije bilo, a da je eksplozivnu napravu ručnu bombu u prostorije kladionice ubaciilo lice inicijala A.T. iz Lopara,  koji je pronađen i lišen slobode.

O svemu navedenom obaviješten je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina, a nakon kompletiranja i dokumentovanja predmeta,  protiv osumnjičenog slijedi podnošenje izvještaja zbog krivičnog djela „Izazivanje opšte opasnosti“.
 

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )