FOTO: InfoBijeljina

Utakmica 8. kola Prve lige Republike Srpske u rukometu koja je odigrana u Zvorniku zbog renoviranja sale u Bijeljini, zasluženo je pripala ekipi domaćina.

Mladu ekipu Bijeljine do nove pobjede predvodio je raspoloženi golman Lazar Lontoš sa 13 odbrana i legendarno krilo i bivši BiH reprezentativac Bakir Buljugija sa 11 postignutih golova.

Buljugija je još jednom pokazao mladim rukometašima Bijeljine i Višegrada o kakvom se majstoru rukometne igre radi. Svojim profesionalizmom i odnosom prema igri, pravi je primjer kako mladi igrači treba da se ponašaju na terenu.

Ekipa Višegrada koju sa klupe predvodi trener Jaćimović je pružila dobar otpor i sigurno će u nastavku sezone biti težak rival svim ekipama iz prve rukometne lige.

Raduje povratak kapitena Dejana Latinovića koji se vratio na teren posle duge pauze. Postigao je pet golova i organizova igru svoje ekipe.

Petković je postigao osam golova, a Jevtić, Stevanović i Lazić po jedan. Sledeće kolo rukometaši Bijeljine putuju u Banja Luku gdje igraju protiv ekipe Borca.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )