FOTO: null

Nakon što je juče objavljeno da su u dvorištu ambulante porodične medicine Doma zdravlja Bijeljina, prilikom izvođenja radova na priključku kanalizacije, iskopani ljudski skeletni ostaci, utvrđeno je da je riječ o starijim kostima, potvrdila je portparol

Institut za nestale osobe BiH obaviješten je o pronalasku ljudskog skeleta u dvorištu ambulante u Bijeljini. Pronađeni skelet pregledao je patolog Instituta.

"Na temelju vanjskog pregleda skeleta od strane patologa Vidaka Simića utvrđeno je da je riječ o starijim kostima, odnosno pronađeni posmrtni ostaci nisu iz proteklog rata te nisu iz nadležnosti Instituta za nestale osobe BiH", kazala je Čengić.

Dodala je da se na ovom lokalitetu nalazilo lokalno groblje, koje je izmješteno pedesetih godina prošlog vijeka, te je vjerovatno ostao skelet kojeg su juče pronašli radnici Vodovoda i kanalizacije Bijeljina prilikom izvođenja radova.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )