FOTO: InfoBijeljina

U Narodnoj biblioteci „Filip Višnjić“ u Bijeljini za samo jedan dan upisano je 6.630 članova. Time je nadmašen prošlogodišnji rekord od takođe velikih 5.450 građana učlanjenih u jednom danu.

Ova akcija prvi put je organizovana 2012. godine, kada se za jedan dan učlanilo 1.176 građana, a prošle godine njihov broj je upetostručio.

“Već nekoliko godina Narodna biblioteka „Filip Višnjić“ omogućava jedan dan u novembru mjesecu svim građanima Bijeljine značajan popust na godišnju cijenu članarine, i svake godine konstantno povećavamo broj učlanjenih građana u Biblioteku”, rekao je za InfoBijeljina Jovan Cvjetković, direktor Biblioteke i ujedno se zahvalio svim građanima koji su se učlanili u Narodnu biblioteku „Filip Višnjić“ i postali dio velike porodice ljubitelja knjige i pisane riječi.

Prošlu godinu bijeljinska biblioteka završila je sa 165.000 posjetilaca, a ove godine će, kaže Cvjetković, imati preko 170.000.

Knjižni fond stalno se dopunjava i trenutno ima oko 105.000 naslova.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )