FOTO: null

Od 29. juna do 2. jula, na sportskom terenu osnovne škole "Sveti Sava" odigraće se "Ljetna liga" u futsalu koju organizuje udruženje mladih BUM iz Bijeljine. Prema riječima organizatora očekuje nas četiri dana vrhunskog futsala i dobre zabave!

Organizatori navode da su odlučili da iskoriste pozitivnu energiju koja se za kratko vrijeme postojanja stvorila oko BUM udruženja, te da uz nesebičnu pomoć sponzora i prijatelja naprave događaj koji će sigurno biti značajan za sportsku scenu Bijeljine.

Turnir će okupiti 16 ekipa koje će biti podijeljene u 4 grupe. U četvrtak i petak se igraju utakmice po grupama, subota je rezervisana za četvrtfinale, a u nedjelju se igra polufinalna i finalna utakmica. 

Ulaz je 1 KM, a utakmice se igraju u terminima od 18 (četvrtak i petak) i 19 časova (subota i nedjelja). 

Organizatori su za pobjednike obezbijedili vrijedne novčane nagrade te će pobjednik turnira osvojiti 3.000 KM, drugoplairani tim 1.000 KM, a za treće mjesto slijedi nagrada od 500 KM.  

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )