FOTO: InfoBijeljina

Sva trojica pacijenata koji su sinoć povrijeđeni na svadbi u Bijeljini životno su ugrožena, rečeno je portalu InfoBijeljina.

 
"Po prijemu i trijaži identifikovali smo da dva lica imaju povrede zadobijene hladnim oružjem, pacijent 1966. godište imao je povrede u predjelu trbuha, dvije ubodne rane. On je hitno operisan", izjavio je za InfoBijeljina dežurni hirurg Milan Todorović, načelnik Odjeljenja za hirurške grane. 

 
Kako je dodao, drugi pacijent, koji je 1969. godište, imao je ubodne rane u predjelu trbuha i grudnog koša, i on je takođe hitno operisan.

 
"Treći pacijent, 1969. godište je imao povrede glave, lica, kostiju lica i oka. Sve tri pacijenta su zbrinuta u našoj ustanovi. Dva pacijenta su u jedinici intenzivne njege i trenutno su svi životno ugroženi", naglasio je Todorović. 
 
Podsjetimo, tri lica povrijeđena su sinoć u obračunu ispred svadbenog salona u Bijeljini. 

 
Do sukoba je, kako je rečeno portalu InfoBijeljina, došlo oko 23.30 časova, poslije čega su oni vozilom Hitne pomoći prevezeni u bolnicu.
 
Iz Policijske uprave Bijeljina je za InfoBijeljinu rečeno da im je prijavljena tuča tri lica, te da je o svemu obaviješten dežurni tužilac.
Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 1 )