FOTO: null

Policijskoj stanici Vlasenica, 30.1.2015. godine oko 01.00 čas, prijavljeno je od strane građanina da se je aktivirao alarm u trgovinskoj radnji u Vlasenici. Po prijavi postupili su policijski službenici PS Vlasenica koji su utvrdili da je od strane NN l

Po izjavi vlasnika otuđeno je pet  komada motornih testera  ukupne vrijednosti 7.000 KM.

Operativnim radom policijskih službenika PS Vlasenica, SKP CJB Bijeljina i PS Bijeljina utvrđeno je, da su izvršioci lica: S.M., Z.M. i I.I. svi iz Bijeljine, koji su lišeni slobode i kod istih je izvršeno pretresanje stana i drugih prostorija. 

Prilikom pretresanja kod navedenih lica su pronađeni predmeti koje su isti koristili za izvršenje krivičnog djela Teška krađa, predmeti koje su pribavili izvršenjem krivičnog djela, kao i predmeti odnosno novčanice za koje postoji osnov sumnje da su krivotvorene.

Nakon kompletiranje predmeta nadležnim tužilaštvima protiv osumnjičenih lica slede izvještaji o počinjenim krivičnim djelima lica Teška krađa i Krivotvorenje novca. 

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )