FOTO: InfoBijeljina

Policijski službenici su okviru akcije "Merlin" na području Bijeljine lišili slobode tri lica koja se dovode u vezu sa krivičnim djelom neovlaštena proizvodnja i promet opojnim drogama, a za šest lica se još traga, rekla je Srni načelnik Odjeljenja za odnose sa javnošću MUP-a Republike Srpske Mirna Miljanović.

Izvršeni su pretresi na 11 lokacija na području Bijeljine i tom prilikom je pronađeno i oduzeto 660 grama marihuane, 129 grama spida, 24 komada ekstazija i sedam grama nove droge "ajs". 

Operativnu akciju kodnog naziva "Merlin" provode policijski službenici Uprave za organizovani i teški kriminalitet Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske i Policijske uprave Bijeljina, pod nadzorom Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina. 

Akcija, koja je rano jutros počela na području koje pokriva Policijska uprava Bijeljina, usmjerena je na suzbijanje neovlaštene proizvodnje i prometa opojnih droga. 

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )