FOTO: null

Pari Sen Žermen i Mančester Siti remizirali su 2:2, dok je Volfsburg iznenadio Real Madrid sa 2:0, u prvim mečevima četvrtfinala Lige šampiona.

Meč u Parizu su obilježili promašaji, jedan iz penala, i amaterske greške, Siti je poveo, PSŽ preokrenuo, ali će polufinalista biti riješen u Mančesteru.

Real je odigrao očajno u Nemačkoj, Volfsburg, koji se muči u Bundesligi da izbori mjesto u Evropi, održao je fudbalsku lekciju desetostrukom prvaku Evrope, a malo sreće mu je nedostajalo da ga i ponizi.

Akteri meča u Parizu bila su i dvojica Srba, znatno veću ulogu imao je Milorad Mažić (uz svoje pomoćnike) koji je dobio težak posao u dijeljenju pravde, svirao je i penal za domaćina, ali je generalna ocjena da je dobro odradio svoj posao.

Četvrtfinale LŠ:

Pari Sen Žermen – Mančester Siti 2:2 (1:1)

Ibrahimović 41, Rabio 59 – De Brujne 38, Fernandinjo 72

PSŽ: Trap – Maksvel, Luiz, Silva, Orije (Van der Vil 78) – Mota, Matuidi, Rabio (Mura 78) – Di Marija, Kavani, Ibrahimović

Siti: Hart – Kliši, Otamendi, Mangala, Sanja – Fernando, Fernandinjo – Silva, De Brujne (Delf 77), Navas – Aguero (Kolarov 90+3)

Volfsburg – Real Madrid 2:0 (2:0)

Rodriges 18p, Arnold 25

Volfsburg: Benaljo – Rodriges, Dante, Naldo, Vijerinja – Luiz Gustavo, Gilavugi – Draksler (Šafer 90+3), Pinto (Traš 80), Arnold – Širle (Kruse 84)

Real: Navas – Marselo, Pepe, Ramos, Danilo – Kazemiro, Kros (Rodriges 85), Modrić (Isko 64) – Bejl, Ronaldo, Benzema (Hese 41)

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )