FOTO: null

Vezni fudbaler Partizana Leonardo, sudeći po poruci na svom "Instagram" profilu" oprostio se od kluba iz Humske.

Brazilac je proteklih nedelja bio u klinču sa upravom kluba jer nije dobio dozvolu da promjeni sredinu. Dan prije prvog meča 2. kola kvalifikacija za plasman u Ligu šampiona protiv Budućnosti situacija se, navodno, posle razgovora sa čelnicima srpskog prvaka smirila.

Leonardo je u drugom poluvremenu dobio šansu protiv Podgoričana i još jednom dokazao da i nedovoljno spreman mnogo znači crno-bijelima. Postigao je drugi gol i bio velika opasnost po gol gostiju.

"Samo želim da kažem ono što mi je na umu, što neko želi da oduzme od mene i da nekom drugom. Volim vas navijači! Znam da ste došli na stadion da me molite da ostanem, volim to, ali žao mi je zbog svega, danas se završava moja era ovde. Moram samo da vam kažem da mi novac nikada nije bio na prvom mjestu, ni kao igraču, niti u životu. Zahvalan sam bogu što mi je dao ovakvu radost i omogućio mi da uveseljavam ove ljude. Volim vas Grobari do kraja", napisao je Leonardo, koji je posle meča izjavio da je proteklih dana dobijao prijetnje smrću.

U duelu sa Podgoričanima bilo je evidentno da je Brazilac nezadovoljan, a posle postignutog gola imao je šta i da poruču ljudima iz uprave Partizana. 

Brazilac ima ugovor sa klubom iz Humske do 2019. Na potezu je rukovodstvo Partizana.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )