FOTO: null

adidas Football predstavio je NEMEZIZ kopačke u novim bojama kao najnoviju inovaciju kopački. Dizajnirane da poboljšaju performanse i najokretnijih igrača, NEMEZIZ kopačke su inspirisane trakama koje treba da pruže sigurnost, stabilnost i prilagodljivost.

Ove jedinstvene karakteristike kopačke vidljive su kroz AGILITYBANDAGE, koje karakteriše revolucionarna TORSIONTAPES tehnologija koja stabilizuje stopalo i obezbjeđuje savršeno prianjanje. Dvostruka kragna drži zglob na mjestu zahvaljujući čemu su moguće eksplozivne promjene pravca.

TORSIONFRAME đon ima laganu konstrukciju i TORSIONRIBS kako bi se obezbjedila snažna podrška, što je ključna karakteristika okretnosti i brzine. Nova AGILITYKNIT 2.0 pletena struktura pruža mekani direktan kontakt i lagani, prilagodljiv osećaj na nozi. Kopačke su dostupne u novim upečatljivim bojama – tamno plavoj i tirkiznoj sa prepoznatljive adidas tri crte u žutoj boji.

Kako bi iskusili isti nivo okretnosti u bilo kojim okolnostima, Ocean Storm NEMEZIZ kopačke su dostupne i u verzijama za tvrdu podlogu i ulicu. U bojama kao i verzija za teren, kopačke za tvrdu podlogu i ulicu imaju iste karakteristike - TORSIONTAPES i AGILITYKNIT 2.0, pružajući tako igračima mogućnost da pokažu svu okretnost i u balonu i na ulici.

Ocean Storm NEMEZIZ kolekcija je dostupna u Sport Vision maloprodajnim radnjama na teritoriji Bosne i Hercegovine ali i na sportvision.ba.


Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )