FOTO: novabila

Nedžad V. (33) iz Cazina, osumnjičen je da se lažno predstavio kao policijski inspektor, a zatim pretukao muškarca iz Prnjavora i uzeo mu novac, saznaju "Nezavisne".

Kako nam je potvrđeno, ovaj stari policijski znanac, poznat po krivičnim djelima, 21. juna autom je došao do kuće oštećenog kojem se predstavio kao policijski službenik, a kada je stekao povjerenje napao ga je.
 
"Policijski službenici Policijske stanice Prnjavor podnijeli su izvještaj Okružnom javnom tužilaštvu Banjaluka protiv lica N.V. iz Cazina zbog postojanja osnova sumnje da je počinilo krivično djelo razbojništvo i lažno predstavljanje", nevodi se u saopštenju PU Banjaluka.
 
Dodaju da se prijavljeni sumnjiči da je navedena krivična djela izvršilo 21. juna 2022. godine na području opštine Prnjavor, tako što je putničkim vozilom marke VW polo došao do porodične kuće oštećenog, te se istom lažno predstavio, a potom upotrebom fizičke snage nanio tjelesne povrede oštećenom licu i od istog otuđio novac u iznosu od 350 evra i 250 KM.
Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )