FOTO: null

Tokom 25.05.2017. godine, na području koje operativno pokriva Policijska uprava Bijeljina, evidentirana su četiri krivična djela, jedno narušavanje javnog reda i mira i saobraćajna nezgode sa manjom materijalnom štetom.

"Policijskoj stanici Bijeljina 1 juče se u 19:45 časova obratila radnica trgovinske radnje iz Patkovače i tom prilikom prijavila nepoznato žensko lice da je, neposredno prije prijave, falsifikovanom novčanicom u apoenu od 100 KM izvršila plaćanje", rekli su za InfoBijeljina iz Policijske uprave Bijeljina. 

Policijski službenici kriminalističke policije Bijeljina su preduzeli zakonom predviđene mjere i radnje, a zbog počinjenog krivičnog djela “krivotvorenje novca“ slijedi izvještaj Tužilaštvu BiH.

Podsjećamo, i prošle godine je na području Bijeljine zabilježeno nekoliko slučajeva da su NN lica prilikom kupovine robu plaćala falsifikovanom novčanicom od 100KM.

Ovom prilikom iz policije još jednom upućuju apel građanima, da obrate pažnju na zaprimanja novčanice bilo kog apoena, te da u slučaju bilo kakve sumnje odmah pozovu najbližu policijsku stanicu na broj 122, a novčanicu provjere na najbližem šalteru banke.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )