FOTO: null

Operativno dežurstvo Centra javne bezbjednosti Istocno Sarajevo, dana 16.11.2015. godine, oko 10,53 casova, obaviješteno je da su postavljene cetiri bombe sa po dva kilograma eksploziva u zgrade Suda u Istočnom Sarajevu i Sokocu, te da ce eksplodirati u 1

Odmah nakon dojave,  policijski službenici su izašli na lice mjesta,   te evakuisali radnike  navedenih ustanova  kao i učenike i nastavni kadar iz obližnjih škola. Izvršenim  KDZ  pregledom  koji je završen oko 14,00  casova,  utvrđeno  je da je dojava bila lažna.

Policija u Istočnom Novom Sarajevu evakuisala je i zgradu Osnovne škole "Sveti Sava" u ulici Karađorđeva zbog dojave o postavljenoj bombi u obližnjoj zgradi Okružnog suda.

Predsjednik Okružnog suda Istočno Sarajevo Senaid Ibrahimefendić smatra da je cilj dojave o postavljenoj bombi u zgradi Okružnog suda u Istočnom Sarajevu da institucije ne rade.  

"Mi ćemo nastaviti da radimo i to na nas nema uticaja. Morali da smo da izađemo iz zgrade, ali ćemo nastaviti da radimo. Ništa nas ne može uplašiti", rekao je Ibrahimefendić Srni.

Na pitanje da li je za danas bilo zakazanih suđenja, on je naveo da je za danas u 13.00 časova trebalo da bude jedno suđenje po predmetima ratnih zločina, ali nije naveo o kom predmetu je riječ.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )