FOTO: InfoBijeljina

"Što ne ideš na posao? Imaš ti posla u Gradskoj upravi koliko hoćeš, a ti ideš putom!", pitao je gradonačelnika Bijeljine Ljubišu Petrovića privrednik Stevo Lazić, koji ga je sa pištaljkama sačekao u Ljeljenči, ispred svoje pumpe.

Naime, Lazić ga je sa pištaljkama sačekao u Ljeljenči, ispred svoje benzinske pumpe i zahtijevao da mu odgovori kada će organizovati prijem u Gradskoj upravi koji mu je obećao.

Gradonačelnika Bijeljine dočekalo neprijatno iznenađenje čim je krenuo na put u Banjaluku (VIDEO)

- Kada će biti prijem? - upitao je Lazić, misleći na posljednji zahtjev koji je dostavio u Gradsku upravu 19. aprila, u vezi sa sporom koji njegovo preduzeće „Dragstes“ već tri godine vodi sa kompanijom „Nešković“.
 
Gradonačelnik Petrović mu je odgovorio da će prijem biti organizovan „dva-tri dana nakon što se vrati sa marša“, na šta je Lazić, vidno iznerviran, pitao šta se dogodilo sa dogovorom za promjene o kojima je Petrović pričao?

 
- Šta bi sa dogovorom za promjene u kojem sam lično učestvovao? Šta smo se dogovorili?! Smiješ li demantovati? Koje si promjene uradio za ove dvije godine? Što ne ideš na posao? Imaš ti posla u Gradskoj upravi koliko hoćeš, a ti ideš putom! - rekao mu je Lazić.
 
Gradonačelnik Ljubiša Petrović, praćen svojim savjetnicima, odgovorio je Laziću da je rješenje njegovog slučaja na pravosuđu, Okružnom i Privrednom sudu.
 
- Na pravosuđu koje je aktuelno. Mi idemo da ga mijenjamo - odgovorio je Petrović.
 
Na Lazićevo insistiranje da mu Petrović odgovori zbog čega ne ide u Gradsku upravu i ne radi, gradonačelnik Bijeljine je kratko rekao da „ima od danas godišnji odmor“, nakon čega je, ogrnut zastavom, nastavio da pješači.

Gradonačelnika Bijeljine dočekalo neprijatno iznenađenje čim je krenuo na put u Banjaluku (VIDEO)
 
Bijeljinski privrednik Stevo Lazić, vlasnik kompanije „Dragstes“, do sada se više puta obraćao gradonačelniku Bijeljine Ljubiši Petroviću, želeći da ga prvi čovjek ovog grada primi na razgovor i pokuša da iznađe rješenje povodom dalekovoda u selu Crnjelovo koji je još 2020. godine, prema navodima Lazića, oštećen od strane kompanije „Nešković“, nakon čega je Benzinska pumpa „Dragstes“ ostala bez snabdijevanja električnom energijom i trenutno koristi agregat.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 18 )