FOTO: null

Bivši reprezentativac Srbije i doskorašnji fudbaler Liverpula Lazar Marković vratio se u klub iz Beograda.

Dvadesetpetogodišnjak se posle šest godina vraća u klub iz Humske, a dogovor je postignut svega nekoliko časova pred završetak prelaznog roka u Evropi. Dvije strane su dogovorile saradnju do 2022. godine.

Marković je 2006. iz čačanskog Borca, sa svega 12 godina došao u Partizan, i prošao je sve mlađe kategorije prije nego što je 2011. debitovao u seniorskom timu.

U ljeto 2013. preselio se u Benfiku, a odlične igre preporučile su ga Liverpulu u koji je otišao samo godinu dana kasnije za 20 miliona funti.

Bivši reprezentativac Srbije nije se naigrao u dresu Crvenih i odigrapo je samo 19 utakmica za tim sa Enfilda uz dva postignuta gola. U međuvremenu je bio na pozajmicama u Fenerbahčeu, Sportingu, Halu i Anderlehtu, da bi 31. januara ove godine kao slobodan igrač potpisao ugovor sa Fulamom.

Engleski klub je iz Premijer lige ispao u Čempionšip, a Marković je do danas imao status slobodnog fudbalera. 

Ofanzivni igrač je sa Partizanom osvojio prvenstvo Srbije 2012. i 2013, dok je sa Benfikom prvak Portugala bio 2014.

Klub iz Humske je ovog ljeta angažovao Bibrasa Natha, Igora Vujačića, Umara Sadika, Takumu Asana, Rajka Brežančića, Dominika Dingu, Aleksandra Lutovca i Perišu Pešukića.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )