FOTO: Youtube / Printscreen

Žarko Laušević nije radio samo kao glumac. Naprotiv. Život ga je često tjerao da se snalazi na druge načine daleko od Srbije.

Dok je živio u Njujorku jednom prilikom su Vlade Divac i Predrag Stojaković, tada asovi Sakramento Kingsa, odlučili da ga iznenade.
 
Odlučili su se, kako navodi Nova.rs, za eksluzivni i luksuzni restoran Ćiprijani, a u tom trenutku je Laušević radio kao moler i tako preživljavao.
 
Odlučio je da u emisiji Ivana Ivanovića otkrije mnogo nepoznatih priča, a jedna od njih je bila posebno zanimljiva.
 
"Često su Vlade Divac i Peđa Stojaković dolazili u Njujork i, kada bi gostovao Sakramento, pozvali bi nas da idemo negde na večeru. Prvo da odgledamo utakmicu, pa na večeru…“, počeo je Laušević.
 
Onda je u dahu otkrio detalje.
 
"Jednom se potrefio Ćiprijani i sad boriti se… Nit je da se ja borim sa Divcem i Stojakovićem oko plaćanja računa, bez obzira koliko hoćeš i želiš, samo te pogledaju kao: Nemoj, molim te! Tu je bilo i neko vino koje ne znam koliko košta. Njujork noću i ne poznajem, ne izlazim, i… Sutradan mamuran dolazim i shvatim da ja, u stvari, radim moleraj prva vrata pored Ćiprijanija za dnevnicu od 80 dolara, a ceh je sinoć bio ne znam ni koliko. To je neki apsurd… Učinilo je sve to da budem oprezniji“, rekao je Laušević.
 
Čuveni glumac Žarko Laušević, preminuo je ovog utorka u 63. godini.
Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )