FOTO: mondo.rs

Prvi susret 29. kola Bundeslige donio je razočaravajuću igru i rezultat, pošto su Red Bul Lajpcig i Hofenhajm odigrali najnepopularnijim rezultatom 0:0.

Lajpcig je sinoć imao priliku da makar preko noći priđe Bajernu na samo dva boda zaostatka, ali su prilično razočarali i oni i Hofenhajm.
 
Prilično prazna utakmica, pogotovo u prvih 45 minuta, kada bukvalno ništa nije viđeno, nijedna ozbiljna akcija, nijedna prilika ni za jedan tim, što nimalo nije pohvalno, posebno za domaćina, koji bi da se okiti titulom.
 
U nastavku su u razmaku od samo minut dva puta zaprijetili igrači Lajpciga preko Kristofera Nkunkua i Tajlera Adamsa, ali gola nije bilo.
 
Potom još dvije šanse za Marsela Zabicera i Aleksandera Serlota, ali se ni tada nije zatresla mreža Hofenhajma, koji je u napadu bio potpuno bezopasan.
 
U posljednjim sekundama je domaćin postigao gol preko Jusufa Poulsena, ali je poništen zbog igranja rukom.
 
Sa samo bodom iz ove utakmice, Lajpcig je trenutno na minus četiri u odnosu na lidera, koji sutra ima šansu da ode ponovo na sedam bodova prednosti, naravno pod uslovom da pobijedi u Volfzburgu.
 
Bundesliga, 29. kolo:
 
Večeras Red Bul Lajpcig - Hofenhajm 0:0
 
Subota:
 
15:30 Augzburg - Arminija
Borusija (M) - Ajntraht
Frajburg - Šalke
Union Berlin - Štutgart
Volfzburg - Bajern
18:30 Bajer Leverkuzen - Keln
 
Nedjelja:
 
15:30 Borusija (D) - Verder
 
Majnc - Herta otkazano zbog virusa korona
 
Tabela: Bajern 65, Red Bul Lajpcig 61, Volfzburg 54, Ajntraht 53, Borusija (D) 46, Bajer Leverkuzen 44, Union Berlin i Borusija (M) po 40, Štutgart 39, Frajburg 37, Augzburg i Hofenhajm po 32, Verder 30, Majnc 28, Herta i Arminija po 26, Keln 23, i Šalke 13 bodova.
Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )