FOTO: InfoBijeljina

Kvantaška pijaca u Bijeljini počela je da radi jutros uz mjere ograničenja, propisane uputstvom zdravstvenih ustanova i štabova za vanredne situacije, rekao je Srni direktor preduzeća "Grad" Radenko Lukić.

Pijaca je počela zvanično da radi od 7.00 časova i radiće svakim radnim danom od 7.00 do 15.00 časova.

Lukić je rekao se mjere ograničenja prije svega odnosi na radnike preduzeća "Grad" na kvantaškoj pijaci i na prodavce koji izlažu svoju robu.

"Svi su obavezni da nose maske, rukavice, a na pijaci su postavljeni i dodatni kontejneri za smeće, pojačan je rad službe, kao i sama služba koja se bavi čišćenjem i održavanjem ovog prostora, neophodno je i poštovanje razmaka između prodavaca najmanje pet metara", rekao je Lukić i napomenuo da redari Agrotržnog centra to odmah na terenu i sprovode.

Lukić je naveo da se kontroliše i ulazak i izlazak na kvantašku pijacu, odnosno nastoji se da u istom momentu ne bude veliki broj ljudi na jednom mjestu.

"Mi smo već prije dvije noći radili dezinfekciju prostora, a jednom sedmično ćemo angažovati vozilo `Komunalca` za ove namjene. Plato kvanatške pijace ćemo, međutim, prati mi, preduzeće `Grad`, dva puta sedmično šmrkovima", rekao je Lukić.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )