FOTO: twitter.com

Košarakaš Crvene zvezde, i reprezentativac Srbije Ognjen Kuzmić, koji je teško povrijeđen u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u Ramićima, iz Univerzitetsko kliničkog centra Banjaluka u 11.25 časova transportovan je za Beograd.

Košarkaš Crvene Zvezde i reprezentativac Srbije Ognjen Kuzmić teško je povrijeđen u saobraćajnoj nesreći koja se jutros dogodila na putu Banjaluka-Prijedor u Ramićima, i nalazi se u komi.

To je objelodanio njegov klub, nedugo nakon što se dogodila saobraćajka u kojoj su se sudarila dva luksuzna automobila.

Prema riječima generalnog direktora UKC RS prof. dr Vlade Đajića pacijent Ognjen Kuzmić (1990) je zadobio prelome kostiju lica i vilice, otok mozga, te nagnječenje grudnog koša. Pacijent se nalazi na aparatima za mehaničku ventilaciju.

Obavljena ja sva neophodna inicijalna dijagnostika i započet terapijski tretman. Zbog ozbiljnosti zdravstvenog stanja i saniranja povreda u toku je hitno prebacivanje Ognjena Kuzmića u Urgentni centar Kliničkog centra Srbije.

Prema riječima načelnika Urgentnog centra dr Dragana Rakanovića, pacijent Bogdan Ilić (1990) je zadobio dominantne povrede glave i kostiju lica.

Sve dalje prognoze u vezi sa njegovim zdravstvenim stanjem su preuranjene.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )