FOTO: null

San Sebastijan - Filmski festival u San Sebastijanu održava se od 16. do 24. septembra, a u zvaničnoj konkurenciji i propratnim programima biće prikazana ostvarenja uglednih autora, od Olivera Stuona, kanskog pobjednika Kena Louča, do filma Emira Kusturic

U zvaničnoj konkurenciji takmičiće se dugoočekivani "Snouden", film koji je snimio Oliver Stoun, autor koji se uvijek bavi "najvrelijim" svjetskim temama.

Velika pažnja posvećena je ostvarenju "Lejdi Magbet" Vilijema Oldrojda, "Nokturami" Bernara Bonela, novom filmu Bigasa Lune "Bigas, Bigas"...

U propratnom programu pod nazivom "Biseri" publici u San Sebastijanu biće prikazani filmovi koji su skrenuli pažnju publike na festivalima koji su već održani.

Tako su u program uvršteni "Ja, Danijel Blejk" Kena Louča, "Na mliječnom putu" Emira Kusturice, "Dolazak" Denisa Vilneva, "Toni Ederman" Marin Ade, "Ela" Pola Verhovena, objavljeno je na zvaničnom sajtu Festivala.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )