FOTO: null

BIJELJINA, Kupci su nezainteresovani za imovinu propale Bobar banke, pa je tako danas, na licitaciji u Bijeljini, prodata samo 12 godina stara Škoda Fabia, za 3.600 KM.

Na licitaciji održanoj u prostorijama Bobar banke u likvidaciji bila je oglašena prodaja još tri automobila, ali i brojne nekretnine, stanovi, poslovni prostori, poljoprivredno zemljište, grafička oprema  i namještaj.

Vrijednost nekretnina i opreme ponuđenih na prodaju procijenjena je na više od tri miliona KM.

Što se tiče prodaje poslovnog prostora Bobar banke u Banjaluci, likvidacioni upravnik Mile Maksimović potvrdio je da još uvijek nisu riješeni imovinsko – pravni odnosi.

Za prodaju tog poslovnog prostora neophodna je saglasnost stanara zgrade u kojoj se isti nalazi, kao i obezbjeđenje urbanističkih uslova.

„Situacija je čista, kada je u pitanju taj poslovni prostor, niko ga do sada nije osporavao. Međutim, kada se neke stvari ne urade na vrijeme, onda sve ide puno teže i sporije“, kazao je Maksimović.

Dodao je da nekretnine u vlasništvu Bobar banke nisu sporne.

„Najveći problem biće naplatiti potraživanja i za to će trebati puno vremena i umiješnosti“, istakao je Maksimović.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )