FOTO: null

Predsjednik Radnika, Mladen Krstajić, dao je svoj komentar o žrijebu za nadolazeću sezonu u Premijer ligi Bosne i Hercegovine.

Tim iz Bijeljine će na svom terenu u prvom kolu dočekati ekipu Viteza.„Prvo kolo je uvijek neizvjesno. Nama je žrijeb dodijelio utakmicu protiv Viteza, koji je tvrda ekipa koju smo u prošlom susretu dobili rezultatom 1:0 i to golom u 89. minuti", rekao je Krstajić, koji je potom prokomentarisao situaciju u svom klubu:

„Kao i ostali, imamo finansijskih problema. Tražimo sponzore i pojačavamo se onoliko koliko možemo, ne dovodimo igrače koje ne možemo da platimo. Radimo na infrastrukturi i na tome da Radnik postane respektabilan klub".

Radnik će naredne sezone svoje domaće utakmice igrati na Gradskom stadionu u Bijeljini, koji se u bliskoj prošlosti renovirao.

„Sve je u najboljem redu što se tiče stadiona i pomoćnog terena, tako da ćemo igrati kod kuće i to je sigurno. Naš je cilj opstati u ligi i želimo i iduće sezone završiti na poziciji na kojoj smo završili ove sezone. Bit će ovo teška sezona, potrebno je imati i dugu klupu jer se igra veliki broj utakmica na jesen", zaključio je Krstajić, nekadašnji fudbaler Schalkea.


Saša Ilić kod Krstajića u Bijeljini

Dugogodišnji kapiten Partizana Saša Ilić boravio je u Bijeljini u poseti Radniku, čiji je predsednik od januara ove godine Mladen Krstajić, nekadašnji vođa crno-belih.

"Mladena izuzetno dobro poznajem, u dva navrata, 15 godina, igrali smo zajedno u Partizanu i u reprezentaciji, bio je i sportski direktor u Humskoj. Znam kako se ponašao u svojstvu rukovodioca, izuzetno je pozitivan i uvek traži da svi daju maksimum, uopšte ne sumnjam da će Radnik mnogo bolje stajati u šampionatu pod njegovim vođstvom nego prethodnih sezona", istakao je Saša Ilić.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )