FOTO: srpskainfo.com

Fudbalski klub Radnik neće dozvoliti da propusti u suđenju pokvare dobre odnose koje klub ima sa banjalučkim Borcem, kao i Fudbalskim savezom Bosne i Hercegovine. Iako su tokom sezone nekoliko puta oštećeni, Bijeljinci nisu dizali tenzije.

Nakon meča u Banjaluci, federalni mediji su krenuli u žestoku kampanju protiv sudija iz Republike Srske, kao i Borca, gdje su tražili najoštrije kazne za propuste, ali pri tome pokušali da u kompletnu priču uvuku i Radnik.

Međutim, bijeljinski tim je još jednom pokazao veličinu, a prvi čovjek kluba Mladen Krstajić je istakao da vjeruje u rad saveza, te da ostaje u dobrim odnosima sa Banjalučanima.

– Radnik je u posljednjih pet godina otkako je nova uprava na čelu, izrastao u respektabilan klub koji stoji na zdravim nogama. Posljednja utakmica protiv Borca izazvala je dosta polemika po medijima, pogotovo kada je riječ o suđenju arbitra iz Prnjavora Aleksandra Njegomirovića i njegovih pomoćnika, te četvrtog arbitra. Činjenica je da su napravljeni određeni propusti, ali to ne daje za pravo da se narušava naš dobar odnos, prvenstveno tu mislim na FK Borac i sudijsku organizaciju u FS BiH. Prateći medije, vrši se pritisak na Savez, i delegiranje sudija što svakako izlazi iz svih zakonskih i sportskih okvira. Radnik jeste mali klub, koji je stekao zavidnu reputaciju u posljednjih pet godina, samim tim što je stabilan i kao takav imao je priliku u dva navrata izaći na evropsku scenu, što dovoljno govori da se u klubu posluje domaćinski. Zeleni teren je jedino mjerodavan, a sve ostale stvari koje se dešavaju iza leđa su samo spekualcije i nagađanja. Svi klubovi moraju da vjeruju u rad FS BiH, i samo na takav način možemo svi ubirati plodove ove igre – jasan je predsjednik Radnika Mladen Krstajić.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )