FOTO: null

Da je druženje i harmonija ono što rade na terenu i van njega na zavidnom nivou, to pokazuje stručni štab fudbalske reprezentacije Srbije na čelu sa selektorom Slavoljubom Muslinom.

Naime, selektor Muslin i stručni štab Srbije, te potpredsjenik FSS Goran Bunjevčević odazvali su se pozivu Mladena Krstajića i došli u njegov Restoran Twenty u Kikindu gdje su u radnoj atmosferi uživali u gostoprimstvu i kulinarskim specijalitetima otmenog restorana na sjeveru Banata.

- Drago mi je što se selektor Slavoljub Muslin sa svojim saradnicima i potpredsjednik FSS Goran Bunjevčević odazvali mom pozivu, jer tim gestom želimo učvrstiti našu saradnju. Ovo je jedinsvena prilika u ovom poslu da se okupimo i u jednoj opuštenoj atmosferi porazgovaramo o onome što nas slijedi oko obaveza u kvalifikacijama za odlazak na Svjetsko prvenstvo u Rusiju - ističe pomoćnik selektora Slavoljuba Muslina, Mladen Krstajić.

I.Đ.Stanišić


Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )