FOTO: srpskainfo.com

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Mladen Krstajić izjavio je da je fudbaler Ajntrahta Luka Jović klašičan napadač i da je sličan Luisu Suarezu, te da može da ga zamisli da igra u Barseloni.

Jović je ove sezone skrenuo je pažnju nekoliko velikih evropskih klubova, a kao najzaniteresovanija za srpskog reprezentativca navodi se Barselona.

O njegovoj igri govorio je selektor Krstajić, koji smatra da Jović uskoro može da zaigra na “Kamp Nou”.

– Ono što mogu da kažem je da, naravno. Želim mu najveći i najbolji mogući uspjeh. Jasno je da on ima ogroman potencijal, može da postigne velike stvari. Mogao bi da ga uporedim sa Luisom Suarezom. On je klasičan napadač, ima odličan rad sa loptom i odlično razume igru –  rekao je Krstajić, a prenosi T-Online.

Krstajić je dodao i da Jović može da iskoristi i najmanju grešku protivnika.

– Jović je hrabar i opasan u svakom trenutku, jer uvijek vreba svoju šsnsu. Može da iskoristi i najmanju grešku protivnika. Nekada izgleda bezvoljno, ali on tako vara svoje čuvare i to ga čini još opasnijim – kaže on.

Reprezentacija Srbije u srijedu igra prijateljsku utakmicu protiv Nemačke u Volfsburgu, a u ponjedeljak protiv Portugalije u Lisabonu počinje kvalifikacije za EURO 2020.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )