FOTO: null

Devetnaestogodišnji A.O. i A.K. (18) obojica iz Bijeljine ukrali su „golf 2“, koji se nalazio na parkingu ispred bijeljinske stambene zgrade, nakon čega su vozilo gurnuli u jezero u mjestu Sniježnica, opština Teočak.

Protiv njih će biti podnesen izvještaj nadležnom tužilaštvu zbog sumnje da su počinili krivično djelo teška krađa.

- Dvojica mladića su prethodno iz ugostiteljskog objekta u Loparama ukrali razne vrste alkoholnog pića, hrane i novac koji je bio u depozitu. Osoba A.K. i u pethodnom periodu je izvršila više krivičnih djela krađe putničkih vozila na identičan način. On je tokom noći ulazio u dvorišta u kojima je pronalazio parkirane automobile u kojima su bili ostavljeni ključevi. Naknadno su vozila pronađena, bilo da je sa njima učestvovao u saobraćajnim nesrećama ili ih ostavljao napuštena kraj puta – saopšteno je iz Policijske uprave Bijeljina.

Dodaju da su do sada je samo od početka godine imali šest prijava krađe vozila na području grada.

- U svim slučajevima je utvrđeno da je izvršilac A.K. Sva vozila su pronađena i vraćena vlasnicima – navode iz PU Bijeljina.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )