FOTO: null

Bijeljinska policija uhapsila je osamnaestogodišeg A.K. zbog sumnje da je ukrao automobil golf 2 iz dvorišta porodične kuće u Bijeljini.

Policija je kontrolom automobila kojim je upravljao A.K. uočila da su pokidani kablovi za startovanje vozila, a provjerom je utvrđeno da je automobil ukraden iz dvorišta porodične kuće u Bijeljini. 

U Policijskoj upravi Bijeljina navode da je riječ o višestrukom povratniku u vršenju krađa, te da su sva ukradena vozila pronađena i vraćena vlasnicima. 

"Ovo djelo, kao i više istovjetnih krivičnih djela na području Bijeljine, izvršio je tako što je noću neopaženo ulazio u dvorišta i pronalazio parkirane starije automobile, nezaključane i sa ključevima u bravi", navodi se u saopštenju iz Policijske uprave Bijeljina. 

Nakon završene kriminalističke obrade, A.K. je predat na dalje postupanje Okružnom tužilaštvu, uz izvještaj o počinjenom krivičnom djelu teška krađa. 

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )