FOTO: null

Na području koje operativno pokriva Centar javne bezbjednosti javnog reda Bijeljina u protekla 24 časa prijavljena su tri krivična djela, dva narušavanja javnog reda i mira, te tri saobraćajne nezgode sa manjom materijalnom štetom.

Policijski službenici Policijske stanice Bijeljina dostavili su nadležnom tužilaštvu izvještaj o postojanju osnova sumnje da je počinjeno  krivično djelo Krađa  protiv lica D.J. 

Naime, prijavljeni je iz porodične kuće koja je u izgradnji u mjestu Popovi – Bijeljina, otuđio dvije motorne testere, čime je fizičkom licu pričinio materijalnu štetu u iznosu od oko 1.500,00 KM.

Zatim, policijski službenici Policijske stanice Bijeljina dostavili su nadležnom tužilaštvu izvještaj o postojanju osnova sumnje da je počinjeno  krivično djelo laka tjelesna povreda i oštećenje tuđe stvari protiv lica D.J. i V.S.  

Prijavljena lica su u Bijeljini u ulici Živojina Mišića fizički napala na lice M.L., i na taj način su nanijeli tjelesne povrede i oštetili njegovo putničko motorno vozilo.


Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )