FOTO: null

Sljedeća vijest bi bez problema mogla da se svrsta u rubriku "vjerovali ili ne".

Naime, kako piše portal arandjelovacinfo.rs, u domaćinstvu porodice Simić u selu Ranilović u opštini Aranđelovac, koza Belka pojela je 20.000 evra, koje je porodica spremila za kupovinu 10 hektara zemlje.

Simići, ugledna i čestita porodica iz Ranilovića, riješila je da proširi svoje imanje i za to je spremila pozamašnu sumu od 20.000 evra, kako bi kupila 10 hektara zemlje. Ali, tog jutra sve je pošlo kako ne treba.

"Ustali smo rano, prebrojali novac, jer je trebalo da dođe čovjek od kojeg kupujemo zemlju kako bismo potpisali ugovor i čovjeka isplatili, pare su stajale na stolu u dnevnoj sobi, a mi smo otišli da doručkujemo. Moj tast je izašao, kao i svako jutro, da nahrani stoku, ali nije primijetio da nije zatvorio ulazna vrata i tu je nastala naša nesreća. Koza Belka koju imamo već nekoliko godina ušla je kroz otvorena vrata u dnevnu sobu i počela da jede pare sa stola“, kazala je kroz suze uplakana Milena.

Dodala je da kad su čuli šuškanje i buku njen muž je ustao od stola i samo što ga šlog nije strefio.

Belka je pojela pare sa stola, ostalo je oko 300 evra samo, a sve ostalo je bilo pojedeno.

"Muž od toga dana ništa ne govori, samo sjedi i šuti i gleda u jednu tačku. Belka nas je zavila u crno", rekla je za Ar Info Milena.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )