FOTO: null

Zbog pauze u fudbalskoj Premijer ligi BiH, vikend pred nama neće donijeti previše sportskih uzbuđenja. Nastupiće rukometaši, odbojkaši i košarkaši.

Prvi će večeras na parket izaći košarkaši Radnika. U okviru 2O.kola prvenstva Republike Srpske lider šampionata će gostovati u Gradišci gdje će sa početkom od 18.30 minuta odmjeriti snage sa ekipom Kozare. Bijeljinci su otputovali bez kapitena Lontoša koji je zbog povrede prednjih ukrštenih ligamenata završio sezonu. Domaći tim je u borbi za plasman u doigravanje tako da je pred izabranicima Igora Mihajlovića jedan od najtežih zadataka u tekućoj sezoni.

Utakmice plej auta za opstanak u Premijer ligi Bosne i Hercegovine odigraće odbojkaši i odbojkašice Radnika. Nakon što su prošlog vikenda oba tima bila uspješna u 1. kolu protiv Kalesije odnosno Vogošće u nastavku takmičenja očekuju ih nova iskušenja. Odbojkaši Radnika će u subotu sa početkom od 18.00 časova u dvorani Gimnazije dočekati HOK Domaljevac. Eventualnom pobjedom bi napravili ogroman korak ka opstanku u društvu najboljih.

Odbojkašice Radnika će na put u Modriču gdje će sutra sa početkom od 18.30 nastupiti protiv istomomineg kluba.Trijumuf u prošlom kolu protiv Vogošće od maksimalnih 3-0 daje nadu da su Bijeljinke u pravo vrijeme ušle u formu koja će im omogućiti da i naredne sezone igraju elitnu diviziju BH odbojke.

U organizaciji Stonoteniskog kluba Radnik iz Bijeljine sutra će se u Tržnom Centru Tom održati međunarodni open turnir koji će okupiti preko 130 prijavljenih učesnika iz Hrvatske, Srbije i Bosne i Hercegovine. Igraće se u četiri uzrasne kategorije a organizator se potrdudio da najboljima obezbjedi vrijedne robne i novčane nagrade.

Za kraj pomenimo da će rukometaši Bijeljine u okviru 14.kola Prve lige Republike Srpske u nedelju od 18.00 časova u dvorani Gimnazije odmjeriti snage sa ekipom Teslića. Bijeljinci su trenutno na 6. mjestu sa 18.osvojenih bodova ali i utakmicom manje dok Teslić zauzima 8. poziciju.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )