FOTO: null

Orlovi se okupljaju u "Kraun plazi", ali ne u punom sastavu: Bjelica je u Minesoti, Bogdanović, Kalinić i Mačvan imaju slobodno jer su pre dva dana završili sezonu

Okupljanjem kandidata za nacionalni tim u hotelu "Kraun plaza", danas počinju pripreme Srbije za Kvalifikacioni turnir za OI u Riju u "Kombank areni" od 4. do 9. jula.

Selektor Aleksandar Đorđević neće imati svih 16 igrača na prozivci, s obzirom na to da su reprezentativci iz Fenerbahčea (Bogdan Bogdanović, Nikola Kalinić) i Armanija (Milan Mačvan) tek preksinoć završili sezonu, dok je Nemanja Bjelica trenutno u Mineapolisu.

Na spisku su još: Nemanja Dangubić, Marko Gudurić, Stefan Jović, Marko Simonović (C. zvezda), Rade Zagorac (Mega Leks), Stefan Marković, Nemanja Nedović (Unikaha), Nikola Milutinov (Olimpijakos), Miroslav Raduljica (PAO), Miloš Teodosić (CSKA), Nikola Jokić (Denver) i Boban Marjanović (San Antonio).

"Orlovi" će trenirati u "Areni", prvu kontrolnu utakmicu odigraće 21. juna sa Francuskom u pariskom "Bersiju". Sa istim rivalom srešće se i 25. juna u "Areni", a tri dana kasnije, na istom terenu, imaće poslednju proveru protiv Grčke.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )