FOTO: rts.rs

Vlasnik Njujork Niksa Džejms Dolan pozitivan je na koronavirus, javljaju američki elektronski mediji.

Vijest da je prvi čovjek kompanije ”MSG” pozitivan na virus korona potvrdio je i pi-ar Niksa na Tviteru, uz informaciju da se radi o blažim simptomima.

Dolan ima 64 godine, i nije putovao sa timom na poslednja dva meča (u Atlantu i Vašington), ali jeste bio kraj terena 8. marta kada su Niksi igrali protiv Detroita, čiji je centar Kristijan Vud takođe imao koronaviurs, od kojeg se i oporavio.

Kako se navodi, Dolan se nalazi u izolaciji u svom domu u Hemptonu nedaleko od Njujorka, odakle nastavlja da vodi svoje poslove.

Prethodno je omraženi i kontroverzni vlasnik najvrijednije NBA franšize obezbijedio fond za plate zaposlenih u ”Medison Skver Gardenu” do 3. maja, u vrijednosti od 2,3 miliona dolara.

Takođe, on je ponudio gradonačelniku Njujorka Bilu De Blaziju dvoranu kao potencijalno mjesto smještaja i zbrinjavanja oboljelih.

Ukupno deset NBA igrača je do sada imalo simtpome koronavirusa, a prvi među njima Rudi Gober se oporavio od obolenja Kovid-19, zajedno sa svojim saigračem Donovanom Mičelom.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )