FOTO: null

Korisnici Narodne kuhinje u Bijeljini dobili su, povodom Vaskrsa, praznične pakete hrane u kojima su, između ostalog, vaskršnja jaja, pečenje, kolači i sokovi, saopšteno je iz Gradske uprave.

Osim Gradske uprave, nabavku prazničnih paketa, kao i prethodnih godina, podržali su donatori - preduzeća "Spektar drink" i "Rakić", Mljekara "Dule" i Kafe-poslastičarnica "Mocart". 

Podjeli paketa korisnicima Narodne kuhinje u Mjesnoj zajednici Bogdanović prisustvovao je gradonačelnik Bijeljine Mićo Mićić koji je podsjetio da Gradska uprava, uz podršku donatora, svake godine za velike praznike obraduje korisnike Narodne kuhinje bogatijim prehrambenim paketima, kako bi i oni osjetili radost praznika. 

U Narodnoj kuhinji u Bijeljini svakodnevno topli obrok dobija 250 korisnika. 

Hrana se dijeli na četiri punkta u Bijeljini i dva u Janji, a nepokretni korisnici hranu dobijaju na kućnu adresu. 

Godišnje se iz gradskog budžeta izdvaja oko 100.000 KM za nabavku namirnica za pripremanje obroka u Narodnoj kuhinji, kao i sredstva za troškove energije i radne snage za pripremanje hrane. 

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )