FOTO: srpskainfo

Banjalučko Tužilaštvo će saslušanjem vlasnika i konobara poznatih banjalučkih kafića, kao i fitnes trenera, pokušati da dokaže da li se i koliko često uhapšeni inspektor MUP Srpske Mladen Milovanović družio sa uhapšenim škaljarcem Milošem Božovićem, saznaje Srpskainfo.

Milovanović, koji je suspendovan i trenutno je u pritvoru, tokom ispitivanja nije demantovao da poznaje škaljarca Božovića i rekao je da su se sretali u kafićima i teretanama.
 
– Međutim, on tvrdi da se nisu družili, dok je tokom istrage policija došla do suprotnih informacija – tvrdi izvor Srpskainfo.
 
Tako će konobari i treneri uskoro u Tužilaštvo i moraće dati izjavu o tome koliko su često u lokalima skupa viđali Milovanovića i Božovića.
 
– U narednom periodu biće utvrđen identitet, a zatim će biti saslušan i vlasnik i radnici teretane „4Life“, a koja se nalazi u Ulici Jovana Dučića u Banjaluci. Osim toga, inspetkori će saslušati i konobare i drugo osoblje kafića „Bizar“ i „Everest“, a njima će biti postavljena pitanja o tome koliko često su osumnjičeni u ovom predmetu boravili u tim lokalima – pojasnio je izvor Srpskainfo.
 
On dodaje da se sumnja da su zajedno obilazili i butike u jednom banjalučkom tržnom centru, pa će biti pregledani i video snimci iz ovog objekta.
 
Podsjećamo, u velikoj policijskoj akciji tokom vikenda su uhapšena tri inspektora MUP RS zbog pomaganja u skrivanju pripadnika škaljarskog klana Miloša Božovića, koji se nalazi na Interpolovoj potjernici zbog potstrekavanja na ubistvo u Nikšiću.
 
Ministar Dragan Lukač je najavio nova hapšenja policajaca koji su osumnjičeni za saradnju sa kriminalcima.
Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )