FOTO: story.hr

Pod pokroviteljstvom Grada Bijeljina i u organizaciji MegaEvent i ProRent, jedno od najvećih estradnih imena sa ovih prostora, legendarni Halid Bešlić, održaće koncert u Bijeljini.

Bešlić će Bijeljincima pjevati na Gradskom trgu u srijedu, 14. decembra 2022. godine sa početkom od 20:00 časova.Prema najavama organizatora, koncert će biti besplatan, a koncertom Halida Bešlića će, praktično, "započeti sezona" koncerata u Bijeljini, jer se očekuju koncerti i za Novu godinu, Dan Republike Srpske i Pravoslavnu novu godinu. 

Gradonačelnik Bijeljine, Ljubiša Petrović, kaže da će sadržaji i program za novogodišnje i božićne praznike biti nikad bogatiji, zanimljiviji i veseliji.

"Atmosferu prije praznika podgrijaćemo narodnom muzikom i sevdah melodijama Halida Bešlića, dok nas za doček Nove godine čeka odlična rok svirka, za Dan Republike buntovnička pop-rep svirka, a za Srpsku Novu godinu stara dobra pop muzika", najavio je Petrović u objavi na svojoj Facebook stranici.
Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
brcko_gas
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 3 )