FOTO: InfoBijeljina

Zbog velikog interesovanja bijeljinske publike Centar za kulturu "Semberija" organizuje koncert Dušana Sekulića, svjetskog virtuoza na harmonici.

Dušan nije mogao mnogo toga da nam otkrije, ali ono što je veoma bitno jeste da će koncert najvjerovatnije biti održan sredinom decembra.

 
"Kao i uvijek poenta koncerta jeste da popularizaciju muzičke kulture približimo publici i da čuju i vide nešto što sigurno nisu do sada. Ono što publika već očekuje od mene jeste da bude šarenoliko, pa će sigurno biti za svakoga ponešto. Na koncertu će biti mnogo iznenađenja kada je u pitanju muzički program, ali kada su u pitanju i gosti koncerta", rekao je Dušan za InfoBijeljina.
 
Da se podsjetimo, poslednji koncert Dušana Sekulića u sali Centra za kulturu bio je upriličen povodom Dana grada Bijeljine i izazvao je ogromno interesovanje Bijeljinaca.

 

Dvorana Centra za kulturu je bila ispunjena do poslednjeg mjesta, tražila se i karta više. Sigurni smo da ništa drugačije neće biti i ovaj put. 
Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 1 )