FOTO: InfoBijeljina

Koncert "Bijeljina za Kosmet", koji je najavljen za nedjelju, 18. juli, zbog očekivane kiše biće održan u Centru za kulturu "Semberija" umjesto na platou ispred Centra za visoko obrazovanje, potvrdio je Srni Velislav Mišura, predsjednik Dobrotvorne organizacije "Trojeručica" koja je organizator koncerta.

Mišura kaže da satnica koncerta ostaje ista, u 20.00 časova.
 
Koncert organizuje "Trojeručica", dobrotvorna organizacija Eparhije zvorničko-tuzlanske, uz blagoslov NJegovog preosveštenstva episkopa zvorničko-tuzlanskog Fotija i pokroviteljstvo grada Bijeljina.
 
Na koncertu će nastupiti ansambl "Kosovski božuri", hor "Srbadija", Branka Zečević, sestre Zorica i LJubica Mrkaljević i Petropavlovski pojci.
 
Cijena ulaznice je deset, a donatorske karte 15 KM.
 
Prihod prikupljen na koncertu biće uplaćen Eparhiji raško-prizrenskoj za pomoć Srbima na Kosovu i Metohiji.
 
Ulaznice i donatorske karte biće u prodaji u hramovima Svetog velikomučenika Georgija, Svetog velikomučenika Pantelejmona i Svetih apostola Petra i Pavla, kao i u ugostiteljskim objektima "Peni", "Libertas", "Flamingo" i "Garden pab".
 
Na dan koncerta će biti u prodaji i na biletarnici Centra za kulturu "Semberija".
Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )