FOTO: null

U Republici Srpskoj narednih dana biće uglavnom hladno, oblačno i sa padavinama, a na istoku je moguć veći sneg na planinama, potvrdili su iz Republičkom hidrometeorološkom zavodu.

Sutra će u Srpskoj biti malo toplije i umereno do pretežno oblačno dok se slaba kiša i sneg očekuju samo ponegdje na istoku.

- Najviša temperatura vazduha biće od šest stepeni na istoku do 12 stepeni na zapadu, a na jugu oko 15 stepeni Celzijusovih - navela je dežurni meteorolog Milica Đorđević.

U utorak, 27. decembra u Srpskoj će biti oblačno i malo hladnije, uz slabe padavine - na severu slaba kiša i susnežica, a na istoku i u višim predelima sneg. Najviša temperatura vazduha biće od tri do sedam stepeni Celzijusovih.

U sredu, 28. decembra na severu će padati prvo kiša, a popodne slab sneg. Na istoku će padati sneg koji će popodne jačati, zbog čega se beli pokrivač očekuje i u nižim predelima.

- Na planinama će doći do porasta snežnog pokrivača na oko 20 centimetara. Najviša dnevna temperatura vazduha kretaće se od dva stepena na istoku do osam stepeni Celzijusovih na zapadu- navela je Đorđevićeva.

U četvrtak, 29. decembra očekuje se hladno i pretežno suvo vreme, uz slab sneg ponegde na istoku zemlje. Najviša temperatura vazduha biće od minus dva do tri stepena Celzijusova.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )