FOTO: PROMO

Kompanija SKY TEAM doo Bijeljina se bavi ulaganjem u izgradnju poslovnih i stambenih zgrada, prodajom stanova i poslovnih prostora.

Hotel Krug u Bijeljini, na uglu ulica Račanske i ulice Dimitrija Tucovića, svojom arhitekturom, kvalietom i sadržajima predstavlja jedinstven objekat u Bijeljini i šire, o čemu, kako kažu u ovoj kompaniji, svakodnevno dobijaju pozitivne utiske.

 
"Takođe, u planiranom roku gradimo stambenu zgradu u ulici Svetozara - Slobodana Markovića u Bijeljini, u kojoj nudimo na prodaju stanove od 32 m2 do 72 m2, visokog nivoa kvaliteta, sa garažnim mjestima u zgradi", navode u SKY team. 
 
Dodaju da smatraju da njihovi kupci za svoj novac treba da dobiju i više nego recipročan kvalitet stanova.

 

"Nastavljamo da gradimo komforne stanove sa termo blokom od 25 cm debljine, podnim grijanjem u svim prostorijama i odvojenom regulacijom temperature po sobama, korišćenjem toplotnih pumpi, parketom za podno grijanje, maksimalnom energetkom efikasnošću, velikim šestokomornim prozorima njemačkog proizvođača Kemerling, aluminijumskim roletnama i staklenim ogradama, moderno opremljenim kupatilima sa ugradnim vodokotlićima, italijanskom keramikom Coto D Este, grijanjem garažne rampe", objašnjavaju iz ove kompanije. 

Kako kažu, najbolji dokaz kvaliteta jeste da zainteresovani kupci posjete gradilište i na licu mjesta se uvjere u kvalitet gradnje, materijala i opreme koju ugrađujemo u naše stanove. 

 
Iz kompanije najavljuju izgradnju još jedne stambene zgrade u Jevrejskoj ulici u Bijeljini, sa 32 stana, od 30 do 74 m2, koja će započeti u septembru mjesecu ove godine, a takođe i u sljedećoj godini značajna ulaganja u Bijeljini.
 
Sve detaljnije informacije o kompaniji i ponudi stanova i garažnih mjesta, možete dobiti na www.skyteam.ba.

SKY TEAM doo  / 065 485 672

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )