FOTO: InfoBijeljina

Velike gužve zabilježene su danas na graničnom prelazu Rača i Sremska Rača, javljaju čitaoci portala InfoBijeljina.

Prema njihovim riječima, granice su se sastavile od automobila koji čekaju u koloni da pređu iz jedne država u drugu. 

Gužve su prisutne kako na izlazu iz BiH, tako i na ulazu, gdje su na Rači aktivne dvije trake u kojima se vrši pregled vozila i putnika. 

"Čekamo već 45 minuta na izlazu iz naše zemlje, našu stranu smo prošli relativno brzo, a ne znam zašto je uvijek ovakvo stanje na Sremskoj Rači, radi samo jedan šalter", rekao je za InfoBijeljina jedan od vozača. 

Ni na graničnom prelazu Pavlovića most nije ništa bolja situacija. Čitaoci našeg portala navode da je gužva na ulazu u BiH, jer je kolona vozila koja dolaze iz Srbije duž cijelog mosta, a čekanja su takođe oko 45 minuta.

Iz Auto-moto saveza Republike Srpske napominju da su zbog godišnjih odmora i vikenda formirane duge kolone vozila na brojnim graničnim prelazima.

AMS RS takođe poziva vozače da prije polaska na putovanje van zemlje preko navedenih graničnih prelaza provjere trenutno stanje saobraćaja i u slučaju gužvi odaberu drugi, najbliži granični prelaz.

Granicni prelaz Raca

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )