FOTO: null

Košarkaši Radnik BN Basketa su izborili plasman u finale prvenstva Republike Srpske.

Bijeljinci su u drugoj utakmici na gostovanju savladali Sokolac sa 66:63 uz sjajnu partiju kapitena Dejana Kokoruša koji je ubacio 26 poena.

Radnik čeka pobednika trećeg duela između Prijedora i Sutjeske gde su Fočaci pobedom na gostovanju 77:70 izjednačili na 1:1 u seriji. Majstorica je na rasporedu sutra u Foči.

- Drugi meč protiv Sokoca je bio teži nego prvi. Igrali smo četiri puta i tri meča su bukvalno odlučena na jednu loptu. Što se tiče finala voleo bih da igramo protiv Sutjeske zbog bivšeg saigrača Stefana Živanovića, mada će majstorica između njih i Prijedorčana sigurno biti neizvesna. Obe ekipe imaju sličan stil igre, tako da smo se već počeli pripremati. Imamo pred finale tri dana odmora više od rivala, ali to neće biti ključno. Moramo odigrati maksimalno ozbiljno i iskoristiti prednost domaćeg parketa kako bi se okitili titulom šampiona Republike Srpske, odnosno izborili povratak u Premijer ligu BiH – istakao je Kokoruš.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )