FOTO: null

U Kamičanima kod Prijedora niče Etno selo "Oaza BK Đonlagić" koje bi zvanično trebalo da bude otvoreno u maju sljedeće godine.

Ovo selo već dvije godine gradi Kadir Đonlagić iz Kamičana koji 32 godine živi i radi u Švajcarskoj gdje je vlasnik firmi "Alma trans" i "Alma kargo" koje se bave transportom i zapošljavaju 32 radnika.

Sa suprugom Borkom, porijeklom iz Nikšića, Kadir strpljivo I planski gradi etno selo udaljeno četiri kilometra od Kozarca, na površini od 13.000 metara kvadratnih.  

"Željeli smo da ulažemo u ovaj kraj i da naši gosti, pogotovo stranci upoznaju ove naše predivne predjele pod Kozarom i širu okolinu", rekao je Đonlagić.  

Osim 90 ležajeva za prenoćište, ovo etno selo imaće i sportske terene, zatvoreni bazen, školu jahanja i turistički vozić koji će zainteresovane voziti do susjednog Kozarca i Kozare do Prijedora.  

Ovaj kompleks uz veliki broj različitih sadržaja uključuje i otvaranje tridesetak novih radnih mjesta.

Objekti su spolja dio prirodnog ambijenta, a njihova unutrašnjost će biti najmodernije uređena, uz ponudu najraznovrsnijih jela internacionalne i domaće kuhinje.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )