FOTO: null

Banjalučka policija je prilikom obezbjeđenja fudbalske utakmice u Krupi na Vrbasu, kod osam navijača iz Teslića pronašla više palica, baklji, fantomki i opojnu drogu "marihuana".

Policija je prilikom pregleda vozila ovih navijača u subotu, 14. marta oko 16.00 časova, tokom utakmice između FK "Krupa" iz Krupe na Vrbasu i FK "Proletera" iz Teslića, pronašla i oduzela 23 drvene palice, pet metalnih palica, tri baklje, deset kapa "fantomki" i 4,9 grama marihuane. 

Nakon kriminalističke obrade puštena su na slobodu lica čiji su inicvijali M.V, D.Đ., S.T., S.L., V.A., D.V., D.J. i D.B. iz Teslića, saopšteno je je iz Centra javne bezbjednosti Banjaluka. 

Protiv lica M.V. biće podnesen zahtjeva za pokretanje prekršajnog postupka kod Osnovnog suda u Banjaluci za počinjeni prekršaj iz Zakona o proizvodnji i prometu opojnih droga, a protiv D.Đ., S.T., S.L., V.A., D.V., D.J., D.B. i M.V. za počinjeni prekršaj iz Zakona o oružju i municiji. 

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )