FOTO: atvbl.com

Dobojska policija podnijela je Okružnom javnom tužilaštvu izvještaj protiv muškarca iz ovog grada čiji su inicijali S.Đ. /29/ zbog sumnje da je krajem aprila pucao u vazduh sa krova zgrade u Doboju, a kod njega su pronađeni snajper, ručna bomba i marihuana, rekla je Srni portparol dobojske Policijske uprave Dragana Kerkez.

Izvještaj protiv S.Đ. podnesen je zbog sumnje da je izvršio krivična djela nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija i neovlaštena proizvodnja i promet droge. 

Kerkezova je navela da je S.Đ. 25. aprila u 22.40 časova sa krova zgrade u vazduh ispalio pet hitaca, nakon čega je ubrzo uhapšen i kod njega je pronađena ručna bomba i vojna puška sa šest metaka, kao i okvir za pušku sa osam metaka. 

"Na osnovu naredbe Osnovnog suda u Doboju kasnije je pretresen stan koji koristi ovo lice i pronađena je vojna snajperska puška sa optičkim nišanom, prazan okvir i metak za pušku, koju nije dozvoljeno da posjeduje fizičko lice", rekla je Kerkezova. 

Ona je navela da je u pretresu pronađeno ukupno 184,83 grama marihuane, za koju se sumnja da je bila namijenjena prodaji. 

Srna nezvanično saznaje da je riječ o Siniši Đ. iz Doboja.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )