FOTO: null

Odbornici Skupštine grada Bijeljina će u skupštinske klupe 1. avgusta, s tim da će se ovoga puta u skupštinskoj sali pojaviti i odbornici SDS-a, koji nakon 42. majske Sjednice nisu učestvovali u radu Gradskog Parlamenta.

Kako je potvrdio za NTV Arena šef Kluba odbornika SDS-a Jovan Gajić Odluke Okružnog suda u Bijeljini kojima su smjene novoformirane skupštinske većine proglašene nelegalnim I kojima su načelnici tri Odjeljenja I zamjenik gradonačelnika vraćeni na radna mjesta, bile su dovoljan razlog da SDS ponovo učestvuje u radu Gradskog Parlamenta.

S druge strane, predsjednik Skupštine Grada Bijeljina Dragan Đurđević izražava zadovoljstvo što se odbornici SDS-a vraćaju u skupštinske klupe, ali I najavljuje  da će 1. avgusta ponovo biti smijenjena tri načelnika Odjeljenja u Gradskoj upravi koji su nakon prve smjene vraćeni na posao presudom Okružnog suda. Pozvao je I zamjenika gradonačelnika Husu Zečkanovića, četvrtog smijenjenog funkcionera koji je dobio tužbu u Okružnom sudu u Bijeljini, da podnese ostavku kako je rekao iz moralnih razloga. 

A da li će se zajedno sa odbornicima SDS-a u skupštinske klupe vratiti 1. avgusta i odbornici ostalih članica Saveza za promjene ?

Kako sada stvari stoje pred odbornicima koji 1. avgusta budu učestvovali u radu Gradskog Parlamenta između ostalih biće razmatrani prijedlozi Odluka o kreditnom zaduženju grada, kao i Odluke o načinu i uslovima prodaje građevinskog zemljišta u “Industrijskoj zoni 2”.

Nacrt odluke o rebalansu budžeta neće se ni ovaj put naći pred odbornicima Gradskog Parlamenta.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )