FOTO: null

Iako je I ovaj put izostao organizovan doček Pravoslavne nove godine na Gradskom trgu, imaće bijeljinci razlog da svrate u novogodišnjoj noći do ove lokacije I rekreativno se zabave na klizalištu koje je danas zvanično otvoreno za sve ljubitelje ove zimsk

Oni koji namjeravaju klizati jedan sat trebaju uplatiti tri marke, dok neki koji se žele na ledenoj površini zadržati cijeli dan za ovo zadovoljstvo trebaju izdvojiti pet maraka.

Klizalište je postavljeno na površini od 450 kvadratnih metara I u odnosu na ono iz prethodnih godina kvalitetnije je, veće I konfornije, tvrde u Gradskoj upravi i posjetiocima će biti na raspolaganju mjesec dana

Klizalište će biti otvoreno za posjetioce svakoga dana od 10 do 22 časa. Građani imaju mogućnost da iznajme klizaljke za jednu marku, a na raspolaganju je 250 pari klizaljki. Kao mogućnost se nudi i čuvanje obuće po cijeni od jedne marke.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )