FOTO: null

Bijeljinci koji su se uželjeli zimske idile, uskoro će moći da uživaju na klizalištu koje će biti postavljeno na trgu

Bijeljinci se više I ne sjećaju kada su posljednji put Novu godinu dočekali na Gradskom trgu gdje organizovanog dočeka nema ni ove godine.

Gradske ulice su već okićene za predstojeće novogodišnje I božićne praznike svečanim ruhom iz predhodnih godina sa više od 400 svijetlećih ukrasa I 700 metara svijetlećeg kabla.

Iako građani novogodišnje praznike neće proslaviti na Gradskom trgu, oni koji su se uželjeli zimske idile moći će već za nekoliko dana vrijeme provoditi na klizalištu koje će biti postavljeno upravo na trgu kažu u Gradskoj upravi.

Ni za realizaciju ove ideje grad nije morao izdvajati novac, troškova će biti samo kod potrošnje električne energije. Kako god, zabave će oko novogodišnjih I božićnih praznika biti, a prazničnu atmosferu centralnom gradskom trgu daje i 20 improvizovanih tezgi na kojima se prodaju novogodišnji ukrasi, igračke i paketići za najmlađe.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )